Pokonkursowe reminiscencje

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
23 listopada 2020
Pokonkursowa fotorelacja z dnia 20 i 21 listopada - Warsztaty Żywieniowe. Konkurs Kulinarny nr. 2 pn. "Muszle nadziewane kurczakiem i szpinakiem" dla ułatwienia ocen online podaję punkty Regulaminu Konkursu Kulinarnego dla Seniorów z Klubu Seniora w Konarach/Projekt pn. "Aktywne, radosne Konary i okolice" współfinansowany ze środków UE w ramach EFS.
III. OCENA „MUSZLE NADZIEWANE KURCZAKIEM I SZPINAKIEM”
- Kryterium oceny:
1. Kształt muszli zachowany w potrawie
2. Estetyka podania
3. Smak /punkty przyznane przez domowników od 1 do 5.
P.S. Niektórym zabrakło regulaminowych punktów do oceny, tak wysokiej. Popatrzcie!
Odsyłamy do Facebooka, więcej zdjęć!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie