Smakowicie i pysznie, zdrowo w Warsztatach żywieniowych

  • Drukuj zawartość bieżącej strony
  • Zapisz tekst bieżącej strony do PDF
30 listopada 2020
Dziś prezentujemy pokonkursowe potrawy w fotografii, z Konkursu nr. 3/Warsztaty żywieniowe z dnia 26 i 27 listopada. Menu składało się z Dorsza w ziołach z piekarnika, frytki z batatów oraz surówka: Sałata miks z serem mozzarellą, pomidorkami, kiełkami brokułu. Dzieci, wnuki naszych Seniorów skosztowały potrawy i wszystkie orzekły bezstronnie jako jurorzy: znakomite, smakowite i pyszne!
Co na to nasza Dietetyk kliniczny, sportowy i dziecięcy - P. Karolina Górnik-Horn?
 
P.S. Odpisała: piękne kompozycje z potraw, aż trudno uwierzyć co ci Seniorzy potrafią!
 
 
 
 
 
 
 
 
1

Galeria

  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie
  • Powiększ zdjęcie